Vortex помпи

Nippon Oil Pump Co., Ltd. е компания с богата история, започнала началото си от 1919г. През 2012г. компанията започва да предлага на пазара високоефективните Vortex all-in-one помпи с ниско, средно и високо налягане, които комбинират в себе си различни компоненти на охлаждащата система.
Vortex YTH помпите не изискват допълнителна поддръжка на филтрите, тъй като благодарение на специалната им технология и Turbulence™ дизайн, не се позволява тяхното запушване. Помпите разполагат с вграден филтър, а комбинацията между турбулентна и центробежна сила не позволява на стружките да попаднат във филтъра. Разбира се, това гарантира и поддържането на постоянна скорост и доставянето на охлаждаща течност до машината при стабилно налягане.
Vortex помпите спестяват и много пространство, което пък разширяват вече наличното място за инсталация на машините. Така се гарантира по-висока ефективност на производството. Главните предимства на помпите Vortex са, че не се изисква наличие на смукателен филтър, чистене на резервоара, трансферна помпа в края на резервоара на охлаждащата течност, както и не се изисква и допълнителна линия за свързване на различни компоненти.

 

Каталог