Пловдивски панаир 2016

Всяка година по време на Техническия панаир в гр.Пловдив „Булмакметал“ ЕООД представя някои от машините с ЦПУ, които предлага на българския пазар. За 2016г. това бяха:
– OKUMA Multus B200 II – мултифункционален струг от серията MULTUS B на OKUMA. В тази серия за първи път се въвежда софтуерът за избягване на колизии (Collision Avoidance System). В комбинация с OSP контролера на OKUMA, този софтуер може да изпълни цялостната машинна симулация и да улови потенциалните колизии преди да се случат.Спецификациите на машините от тази серия включват и двушпинделна (W) версия, което позволява завършването на фрезовите и струговите операции без намесата на оператор.
– OKUMA M460R-VE – обработващ център, базиран на доказаната технология на MB-V серията, която предлага качеството на OKUMA на достъпна цена. Машината разполага и със стандартния за производителя OSP контролер.
– XYZ SMX-4000 – фреза, която предлага надлъжен ход по „Х“ ос от 1016мм и прецизни заземени СВД-та.
– QuickTech i-42 ECO – 4-осна универсална машина за струговане и фрезоване от серията i-42 на QuickTech. Серията е подходяща за обработка на комплексни детайли и детайли с малки размери, предлагайки прецизност, надеждност и бърза обработка. Машината е оборудвана и с високопрецизни линейни направляващи HIWIN.